29 листопада 2019 року відбулась презентація першого на Прикарпатті бізнес-акселератора, соціального інституту інтенсивної підтримки жіночих стартапів в креативних індустріях міста

29 листопада 2019 року відбулась презентація першого на Прикарпатті бізнес-акселератора, соціального інституту інтенсивної підтримки жіночих стартапів в креативних індустріях міста

На запрошення координатора проекту «B2B: Creanive Women Network»  Посилення спроможності жінок у креативних індустріях міста Івано-Франківська» Лади Маланій для участі в мережевій зустрічі була делегована майстер виробничого навчання Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Олександра Давиденко.

Олександра Давиденко входить до складу Ради акселератора, здійснювала конкурсний відбір учасниць Програми, розглядала звіти про результати моніторингу роботи та здійснювала періодичну оцінку роботи, надавала рекомендації Засновнику щодо покращення роботи Акселератора.

Впродовж навчального періоду учасниці відвідали безліч цікавих занять: тренінг  з бізнес-планування та фінансового менеджменту «Основи підприємництва. Бізнес план», психологічно-мотиваційний тренінг «Подолання особистісних бар’єрів перед зростанням бізнесу або Граблі підприємницького життя та як їх оминати», зустрічі зі своїми наставницями – менторами. Всі ці заходи допомогли десятьом відібраним учасницям перетворити своє захоплення у бізнес, окремі з учасниць, зуміли зацікавити інвесторів.

29 листопада 2019 року десять учасниць успішно оприлюднили власні стартапи і отримали зворотній зв’язок. Ці бізнес проекти стосуються виробництва товарів та послуг, зокрема парфумерія, трикотаж, текстиль  та декор, ілюстрація, фешн-дизайн, кулінарія, сервісне медіа та школа креативу. Участь в проекті це колосальний досвід, адже в ньому поєднано зустрічі з талановитими людьми, лідерами бізнесі у креативних індустріях та професійне навчання.