Навчання з питань охорони праці

У Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості закінчила навчання група слухачів за напрямом  «Навчання посадових осіб та фахівців з питань охорони праці та основних положень правил безпеки». Навчання проводили  працівники Управління Держпраці в Івано-Франківській області за кошти фізичних та юридичних осіб.

Згідно з  робочим навчальним планом слухачі вивчали законодавство України про охорону праці, правила організації роботи з охорони праці, пожежної безпеки та електробезпеки, з охорони навколишнього середовища, а також порядок розслідування нещасного випадку та надання домедичної допомоги потерпілим у разі нещасного випадку тощо.

Перевірку знань слухачів провела комісія в складі Голови комісії Михайла Ковалюка, начальника  відділу нагляду АПК та СКС Управління Держпраці в Івано-Франківській області, а також членів комісії Андрія Жданюка, головного державного інспектора відділу нагляду АПК та СКС, Юрія Ферія, головного державного інспектора відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки. Після іспиту слухачам вручено посвідчення про перевірку знань з питань охорони праці.