Закінчилось навчання з питань охорони праці

16 вересня цього року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості закінчила навчання чергова група слухачів за напрямом   «Навчання посадових осіб та фахівців з питань охорони праці та основних положень правил безпеки». Навчання проводили  працівники Управління Держпраці в Івано-Франківській області за кошти фізичних та юридичних осіб.

Організація роботи з охорони праці, пожежної безпеки, електробезпеки, охорони навколишнього середовища, гігієни праці є важливим чинником безпечної роботи працівників будь якої галузі.

Впродовж п’яти днів слухачі вивчали законодавство України про працю та охорону праці,  основних положень закону «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві», типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, порядку розслідування нещасного випадку, а також нормативно-правові акти з охорони праці. Комісія в складі Голови комісії Ігоря Розсипайла, начальника Управління Держпраці в Івано-Франківській області, а також членів комісії Михайла Ковалюка, начальника відділу нагляду АПК та СКС, Святослава Кваснюка, головного державного інспектора, провела перевірку знань слухачів  відповідно до тематичного плану і програми навчання з питань охорони праці.