Вітаємо гостей із Луганщини та Донеччини

Вітаємо гостей із Луганщини та Донеччини

16 вересня цього року Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості гостинно приймав робочу групу з працівників Луганської та Донецької обласних служб зайнятості, які в рамках Програми ООН з відновлення і розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу завітали  до нашого краю.

Для працівників центру ПТО ДСЗ є приємним те, що перший день візиту розпочався саме з їхнього навчального закладу. Хоча серед ЦПТО ДСЗ наш Центр є найменшим, проте маємо чимало здобутків у роботі із забезпечення потреб ринку праці.

Презентувала Івано-Франківський центр ПТО ДСЗ його директор Марія Гопайнич, яка насамперед ознайомила присутніх із матеріальною базою навчального закладу, розповіла про його можливості щодо підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних, ознайомила гостей із професіями, які можуть здобути бажаючі у навчальному закладі. Використовуючи різні форми та види навчання, в т.ч. елементи дуальної форми навчання, з початку року уже організовано навчання для 2422 осіб. Приємно відзначити, що навчання виходить і за межі регіону. Колектив ЦПТО ДСЗ тісно співпрацює з Чернівецьким, Тернопільським, Хмельницьким, Закарпатським обласними центрами зайнятості, що потребує постійного оновлення та розроблення робочих навчальних планів та програм.

Приємно відзначити, що гості залишились задоволеними відвідинами Івано-Франківського центру ПТО ДСЗ. Сподіваємось на тісну співпрацю з нашими колегами.