Навчаємо спеціалістів для обслуговування котелень

Вересень – перший місяць осені, відзначається активною підготовкою громадських установ, медичних та навчальних закладів тощо до нового опалювального сезону. Для обслуговування котелень необхідно мати відповідні знання та навички і безпека праці тут має бути на найвищому рівні.

У Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості з вересня поточного року розпочалось навчання спеціалістів для обслуговування котелень за напрямами «Навчання і повторна перевірка знань оператора котельні», «Навчання і повторна перевірка знань машиніста (кочегара) котельні», «Навчання і повторна перевірка знань оператора та машиніста (кочегара) котельні». Для навчання розроблені відповідні навчальні плани та програми, згідно яких і проводиться підвищення кваліфікації спеціалістів у співпраці з філіями Івано-Франківського обласного центру зайнятості. Також співпрацюємо із Заліщицькою, Козівською, Борщівською, Гусятинською районними філіями Тернопільського обласного центру зайнятості та з Хотинською районною філією Чернівецького обласного центру зайнятості. Понад 800 осіб планують підвищити кваліфікацію на згаданих курсах.

На сьогоднішній день уже більше 160 осіб успішно пройшли навчання та отримали посвідчення про підвищення кваліфікації щодо обслуговування котельних установок.