Випуск покоївок

Випуск покоївок

24 липня 2019 року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти  державної служби зайнятості відбулась державна кваліфікаційна атестація слухачів, які навчалися за професією «Покоївка». Професійно-теоретичну підготовку та виробниче навчання і виробничу практику майбутні спеціалісти сфери обслуговування проходили на базі Коломийської міськрайонної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості та готельно-ресторанного комплексу «Вербіж», що на Коломийщині.

Кожен, хто користується послугами закладів готельного бізнесу, бажає відпочити у номері, де усе сяє чистотою і свіжістю, де затишно і спокійно. Адже такі показники свідчать про престижність закладу і є ознаками успішного готелю. І саме професійна праця покоївки є гарантом успіху таких закладів.

Швидко розвивається готельний бізнес нашого краю, постійно є потреба у працівниках, які знаються на чистоті і порядку. То ж запрошуємо усіх бажаючих на навчання у Івано-Франківський центр ПТО ДСЗ, де за 2,5 місяця можна здобути професію покоївки і стати справжнім професіоналом своєї справи.