Продавець – старт кар’єри для фахівців

Продавець – старт кар’єри для фахівців

12 червня поточного року відбулась кваліфікаційна атестація слухачів групи «ПД-14», які навчались у Івано-Франківському центрі ПТО ДСЗ за професією «Продавець продовольчих товарів».

Професія продавця лише на перший погляд може здатися легкою та досить доступною. Насправді – це складна спеціальність, яка потребує  професійних  знань і навичок. Сьогодні більшість роботодавців вимагають, щоб фахівець мав спеціальну освіту. Майбутнім претендентам вона надає перевагу в отриманні хорошої посади.

Впродовж чотирьох місяців слухачі переймали знання і досвід у кваліфікованих викладачів, які згідно з робочим навчальним планом проводили заняття із загальнопрофесійної та професійно-теоретичної підготовки. Адже під час роботи справжньому фахівцеві знадобляться знання інформаційних технологій, товарознавства продовольчих товарів, організації та технології торговельних процесів, уміння працювати на реєстраторах розрахункових операцій. Теоретичні знання слухачі закріплювали під час  професійно-практичного навчання на робочих місцях у супермаркеті «Супер Сам», магазинах «Динамо» та «Полюс»

Сподіваємось, слухачі обрали роботу в торговій сфері не випадково і дійсно знайшли своє покликання. Вони скористаються нагодою проявити себе і піднятися кар’єрними сходинками.