Професіографічний груповий захід для безробітних

Професіографічний груповий захід для безробітних

02 травня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся професіографічний груповий захід для безробітних громадян, які перебувають на обліку в Івано-Франківському міському центрі зайнятості.

«Професіографічні екскурсії організовуються в рамках профорієнтаційної роботи як один із методів вирішення питання зайнятості безробітних», – наголосила фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Івано-Франківського міського центру зайнятості Вікторія Пацаган.

Івано-Франківський центр ПТО ДСЗ є навчальним закладом, в якому безробітні можуть здобути ряд робітничих професій: адміністратор, продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів, касир торговельного залу, покоївка, молодша медична сестра з догляду за хворими, оператор котельні, машиніст (кочегар) котельні). Пройшовши курс теоретичного та виробничого навчання, слухачі отримують свідоцтво про присвоєння робітничої професії державного зразка.

Презентацію навчального закладу провели майстри виробничого навчання Леся Криховецька та Олександра Давиденко, які ознайомили присутніх з послугами ЦПТО ДСЗ та матеріально-технічною базою закладу.