Профінформаційна екскурсія для безробітних

Профорієнтаційна робота – один із методів вирішення питання зайнятості безробітних, незмінним елементом якої є професіографічні екскурсії.

02 квітня поточного року Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості гостинно відкрив двері для безробітних громадян, які перебувають на обліку в Івано-Франківському міському центрі зайнятості. Професіографічний груповий захід відбувся за участі фахівця з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Івано-Франківського міського центру зайнятості Вікторії Пацаган.

В ході презентації навчального закладу, яку провели майстер виробничого навчання Леся Криховецька та методист Златослава Касіян, присутніх ознайомили з послугами ЦПТО ДСЗ. Цікавою виявилась для безробітних інформація щодо здобуття робітничих професій, які проліцензовані навчальним закладом: адміністратор, продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів, касир торговельного залу, покоївка, молодша медична сестра з догляду за хворими, оператор котельні, машиніст (кочегар) котельні).

Сподіваємось, що інформація, отримана в ході цього заходу, стане в пригоді для вирішення безробітними проблеми зайнятості.