Вивчення європейських норм і стандартів у діяльності готельних підприємств

Нещодавно саме з цією метою слухачі групи «А-15» Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відвідали заклади розміщення, які входять до міжнародних готельних мереж – Radisson Blu Hotel та Reikarz Hotel Group.

Разом з майстром виробничого навчання Олександрою Давиденко  майбутні адміністратори провели навчальну екскурсію в готелі Reikartz Парк Готель, Івано-Франківськ та Radisson Blu Resort, Bukovel.

В готелі Reikartz Парк Готель, Івано-Франківськ менеджер Уляна Брус надала інформацію про особливості діяльності міжнародної мережі, професійні вимоги до персоналу, стандарти якості, особливості формування корпоративної культури, облаштування номерного фонду.

Під час екскурсії слухачі із задоволенням ознайомились з роботою служби прийому та розміщення, ресторанної служби, відвідали ресторан «Альпійський»,  банкетний зал ресторану, гриль-бар «Ранчо».

В готелі Radisson Blu Resort, Bukovel слухачі спілкувались з менеджером готельного господарства Мартою Ворох і керівником відділу прийому та розміщення Віталієм Підгірським. Під час зустрічі розглянули та проаналізували корпоративну філософію «Radisson Blu Hotel  YES I CAN!» та «100% гарантії якості обслуговування». Відвідувачі були вражені матеріальною базою готелю, широким асортиментом послуг та професіоналізмом працівників.

Слухачі отримали чітке уявлення про вимоги майбутньої професії, що в подальшому спонукатиме їх до отримання ґрунтовних професійних знань та практичних навичок, які стануть їх конкурентними перевагами під час працевлаштування.