Професіографічна екскурсія для безробітних Галицького району

Професіографічна екскурсія для безробітних Галицького району

20 березня поточного року заступник директора з навчально-виробничої роботи Оксана Мислюк ознайомила громадян, які перебувають на обліку в Галицькій районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості, з послугами Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, його можливостями щодо професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних.

Майстри виробничого навчання Олександра Давиденко та Леся Криховецька презентували робітничі професії, які можна здобути у Центрі ПТО ДСЗ, – адміністратор, продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарі, касир торговельного залу, покоївка, молодша медична сестра з догляду за хворими, оператор котельні, машиніст (кочегар) котельні. Безробітні, за бажанням, можуть обрати одну з восьми проліцензованих професій і, успішно пройшовши курс навчання за відповідними планами і програмами теоретичного та виробничого навчання, отримають свідоцтво про присвоєння робітничої професії державного зразка. Для більш якісного засвоювання необхідного матеріалу в навчальному закладі практикується дуальна форма навчання, ведеться робота з впровадження дистанційної форми навчання.

Фахівець з профорієнтації Галицької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Майя Лашків та присутні галичани подякували за надану можливість ознайомитись з навчальним закладом, адже навчання у Івано-Франківському центрі ПТО ДСЗ є однією з послуг, які пропонуються безробітним громадянам.