ВИПУСК ПРОДАВЦІВ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ

ВИПУСК ПРОДАВЦІВ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ

03 жовтня поточного року відбулась кваліфікаційна атестація слухачів групи «ПМ-10» за професією «Продавець непродовольчих товарів».

Головним завданням продавця є ефективно обслуговувати покупців у сфері роздрібної чи оптової торгівлі. Справжньому професіоналу своєї справи знадобляться знання щодо роботи з реєстраторами розрахункових операцій, приймання товару, підготовки його до продажу, забезпечення зберігання товарів за асортиментом, кількістю та якістю тощо. Таких знань та навичок набули майбутні продавці під час навчання у нашому навчальному закладі.

Окрім загальнопрофесійної та професійно-теоретичної підготовки навчальним планом передбачена професійно-практична підготовка, яку слухачі проходили у відповідних магазинах: «Дім Декору», «Інтрига», «Вишиванка», «Автовінн», «Каштан» та ін. Варто відзначити, що в цих закладах вони будуть і працевлаштовані.

Отримані свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації «Продавець непродовольчих товарів третього розряду» – це результат успішного навчання та успішної здачі державної кваліфікаційної атестації.