ЗАКІНЧИЛИ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІ ПРОДАВЦІ

16 листопада поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості слухачі групи «ПМ-8» за професією «Продавець непродовольчих товарів» склали іспит державній кваліфікаційній комісії з метою визначення рівня своєї професійної кваліфікації. Варто зазначити, що чотири місяці загальнопрофесійної, професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки не пройшли даремно для майбутніх продавців. Вони впевнено продемонстрували державній кваліфікаційній комісії відмінні знання з предметів «Товарознавство непродовольчих товарів», «Організація та технологія торговельних процесів», «Техніка і механізація торговельних процесів», «Інформаційні технології» тощо.

Виробниче навчання і виробничу практику майбутні продавці проходили у магазинах «Дімекс», «Будівельні матеріали», «Фуршет», «Господарські товари» та ін. В цих закладах слухачі після закінчення навчання будуть працевлаштовані.

Свідоцтво про присвоєння робітничої професії «Продавець непродовольчих товарів третього розряду» – одна із нехай невеликих, проте важливих досягнень безробітних, які прагнуть не лише знайти роботу, а й здобути професійні знання.