ВІДЗНАЧЕННЯ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА – ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

У першу неділю листопада відзначається День працівника соціальної сфери України. Свято було створене, щоб виявити повагу до людей, завдяки яким виконуються соціальні програми в країні. Приємно відзначити, що і ми з Вами причетні до важливої для суспільства справи – вирішення проблеми зайнятості населення. Підвищення кваліфікації безробітних у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості є однією з необхідних ділянок реалізації активної соціальної політики держави.

02 листопада поточного року у Івано-Франківській обласній службі зайнятості відбулась урочиста нарада з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівника соціальної сфери. На нараді виступив директор Івано-Франківської обласної служби зайнятості Цимбалюк В.Д., який зазначив, що завдання у працівників соціальної сфери почесне і водночас нелегке – забезпечення контролю трудової зайнятості населення, врегулювання трудових відносин між працівником та роботодавцем, вирішення безлічі конфліктів між людьми, забезпечення реалізації державної політики з питань соціального захисту.

З нагоди професійного свята директор Цимбалюк В.Д. відзначив ряд сумлінних та активних працівників обласної служби зайнятості, серед них – директор Івано-Франківського центру ПТО ДСЗ Гопайнич М.Г., якій за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків, вагомий особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної політики зайнятості в Україні, соціального захисту населення від безробіття вручено подяку Івано-Франківської обласної служби зайнятості.