РОЗПОЧАЛОСЬ НАВЧАННЯ АДМІНІСТРАТОРІВ

29 листопада цього року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочалось навчання слухачів групи «А-11» за професією «Адміністратор».

Поле діяльності адміністратора досить широке і багатогранне, адже до обов’язків такого професіонала входить координація роботи закладу, прийом і реєстрація відвідувачів, створення для них комфортних умов, запобігання конфліктних ситуацій, розгляд претензій, робота з документацією, збереження матеріальних цінностей тощо.

Навчання у Центрі ПТО ДСЗ триватиме п’ять місяців. До навчального плану входять предмети загальнопрофесійної та професійно-теоретичної підготовки: організація обслуговування відвідувачів; документаційне забезпечення управління; планування і технологія управління персоналом підприємства; іноземна мова; правила українського ділового мовлення і редагування службових документів; психологія роботи з людьми та ін. Професійно-практична підготовка включає виробниче навчання та виробничу практику у відповідних закладах регіону.

Слухачі, які здобудуть професію адміністратора, можуть працювати в закладах громадського харчування, готельно-туристичного обслуговування, у сфері побутового обслуговування, у закладах сфери торгівлі тощо.