Державна служба зайнятості готова допомогти кожній людині

Державна служба зайнятості готова допомогти кожній людині. Сьогодні акцент у роботі Державної служби зайнятості спрямована на профорієнтацію та допомогу в працевлаштуванні військовослужбовців, які брали участь в АТО. Сьогодні ми допомагаємо воїнам, які захищають Україну.

В рамках Всеукраїнської декади зайнятості для учасників антитерористичної операції та осіб з інвалідністю 04 грудня 2015 року в приміщенні Тлумацького районного центру зайнятості був проведений інформаційний семінар для військовослужбовців – учасників АТО та осіб з інвалідністю. В даному заході взяли участь 7 безробітних громадян-учасників АТО, Гопайнич М.Г.- директор Івано-Франківського ЦПТО ДСЗ, Козубаш У. – начальник інформаційно-аналітичного відділу апарату РДА, Ганушкевич М.А.-начальник відділу праці, Мельник Г. – заступник начальника управління, Мельник Т.Я.- начальник відділу активної підтримки безробітних.

Розпочав захід заступник директора центру зайнятості В.Ф.Кебрин. Учасників АТО та осіб з інвалідністю було ознайомлено з послугами, які надаються службою зайнятості, управлінням соціального захисту населення, районною адміністрацією щодо пільг, які їм можуть надаватися. Директор Івано-Франківського центру ПТО ДСЗ Гопайнич Марія Григорівна розповіла про професії, за якими можна пройти навчання та перенавчання на базі центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, зокрема Івано-франківського ЦПТО ДСЗ, отримання одноразової допомоги для започаткування власної справи та навчання за ваучерами.