ЦЕ ВАЖЛИВО – ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР БІЗНЕС-ІДЕЇ

Бізнес-ідея – це те, з чого починається кожен бізнес. Отже вибір бізнес-ідеї – один з найважливіших етапів у створенні власної справи. Помилковий вибір бізнес-ідеї може дуже дорого обійтися підприємцеві. В кращому випадку призведе до втрати часу, в гіршому – до втрати грошей, які вкладені у її розвиток.

17 листопада поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості закінчили навчання 19 слухачів групи «ОМП-144», які представили на захист цікаві бізнес-ідеї майбутніх власних справ.

У сучасному світі важливо добре володіти ситуацією у потребах суспільства та на ринку праці. Це допоможе вірно зорієнтуватись у виборі власної справи та успішному її розвиткові. Для слухача із Коломийського району Оперука І.М. бізнес-ідеєю стало створення кур’єрської служби доставки. Звісно, можна сказати, що люди вже не так часто передають листи поштою. Проте це не значить, що вони перестали користуватись послугами служби доставки. Багатьом знайома ситуація – потрібно зробити все й одразу: купити квіти, щоб привітати колегу з днем народження, надіслати рахунки клієнтам чи документи партнерам, отримати рекомендований лист на пошті … Здавалося б, безвихідна ситуація… Але ж ні – на допомогу прийде кур’єрська служба доставки.

Основні переваги новоствореної служби – швидкість доставки, нижчі ціни за послуги порівняно з конкурентами, вища якість послуг. Здобуті у навчальному закладі знання щодо започаткування власної справи допоможуть майбутньому підприємцеві у реалізації його бізнес-ідеї. Адже критеріями її реалізації є такі вагомі складові як досвід та вивчення попиту ринку, співпраця з діючими кур’єрськими службами, працевлаштування населення.

Вірним є твердження, що попит на послуги доставки буде завжди, незважаючи на зміни у суспільстві та впровадження нових технологій.